Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Aarde-gedicht
Astonaut mag ik meevaren ja of nee
moet ik dan een ruimtepak dragen ja of nee
mag ik de aarde vanuit de ruimte bekijken ja of nee
Besef ik dan hoe mooi het was ja of nee
zie ik dan het ozongat ja of nee
het smelten van de ijskappen ja of nee
is er een afvalplaats van oude satellieten ja of nee
of laten we dat maar schieten ja of nee
is de ruimte overvol ja of nee
of nog wonderschoon ja of nee
moet ik een luchtschip bouwen ja of nee
op zoek naar een nieuwe ruimte ja of nee
mag de mens nog wel mee ja of nee
of alleen het dierenrijk ja of nee
zullen we nog wel in God geloven ja of nee
of leven we individueel ja of nee
© Magda Haan
Reacties op dit gedicht
magda54 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
waterval
:
Woensdag, mei 02, 2018 00:25
en alle antwoorden zijn vraagtekens...
groetjes van ~~~waterval~~~
Over dit gedicht
Auteur:
magda54
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
01 mei 2018
Thema's:
[Toekomst]