Elke keer als ik een mooi liedje hoor
En naar jullie foto kijk
Word ik er een beetje emotioneel door
en geef ik God ongelijk
Hij heeft jullie veelste vroeg laten gaan
veelste vroeg van mij weggenomen
en nu moet ik er helemaal alleen voor staan
Ik heb geen opa of oma meer waar ik kan komen
We hebben niet echt een persoonlijk aandenken
Alleen maar foto's, video's en ieder z'n eigen herinnering
Maar God heeft mij wel iets kunnen schenken
Wat me op het begin te ver ging
Opa, hij gaf me iets wat jij ook had, een raar oor
En geschaamd daarvoor dat heb ik een hele lange tijd gedaan
Ze lachte mij uit daardoor
En voelde er telkens aan
Ze vroegen telkens "heey wat is dat voor een ding"
Maar toen ik laatst bij m'n eigen dacht wat God mij gaf
Dacht ik: Ik heb tenminste de mooiste herinnering
En die pakt niemand maar dan ook niemand van mij af!!