Jaren van verdriet
Met slecht enkelen om je te troosten
En als een het lijkt op te geven
Breekt er iets
En al heb je nogsteeds mensen om je heen
Je voelt je leeg
Het lijkt of je het niet waard bent
En je voelt je zo alleen
En dat terwijl alles net zo goed ging
Het voelt net alsof je zweeft
Want je hoeft jezelf niet voort te slepen
Maar nu voelt het alsof ik mezelf weer dwing
En dan hoop je dat er iemand is
Om die leegte te vullen
Het hoeft niet veel te zijn
Maar liefde blijkt toch een gemis