Zoete, erotische droom, die stroomt
in de nek streelt, me toefluistert
nu begint voor jou de eeuwigheid
zij toont haar borsten witte duiven
opvliegend naar de volle maan
Een albino slang met rode ogen
kijkt mij aan en begint te spreken
dat hij van de maan gevallen is
als Ziggy Stardust van Mars, maar
nog steeds giftig kan bijten