o jij speelse
bloessem,
jouw blaadjes
ontvouwen zich
1 voor 1,
als ik ze met
mijn lippen
beroer,
mooie bloessem,
mijn lippen worden
vochtig als ik je
proef,
jouw purperen
lieftallige
knopjes,,
die ik zachtjes met
mijn mond omsluit,
jij maakt mij gek
van verlangen,
verlangen naar
de onstuimige
nacht samen
met jou,
jij dartele
zwoele bloessem,
soms zit ik
zomaar wat voor
mij uit te staren,
en opeens ontpopt
de gedachte in
mijn brein,
moeder waar ben
je nu?
vooral als ik
naar haar foto
kijk waarop ze
zo mooi lacht,
dan denk ik en
vraag mij af,
ma?
ben je nu in de
hemel?
waar ben je toch?
zoveel mis ik
haar nou,
met geen pen te
beschrijven,
love you mamsie,
for ever,