De zon hoef niet te schijnen want dat doet jouw glimlach.
hopelijk zie ik jou ooit als jij op mij wacht.
ik hoop dat je jouw rust hebt gevonden.
ik hoop je weer een keer te zien.
ik wel zekerheid en niet denken aan misschien.
jou herdenken doet mij zeer.
wanneer zie ik jou weer?
als ik mag geloven in hiernamaals,
hoop ik dat wij weer herenigd worden.
vriendschappen en liefde ik kan niet zonder.