Terwijl mijn gitaar zachtjes huilt
Ik kijk om mij heen en zie liefde lijden
als mijn gitaar zachtjes huilt
Zie bloed op de grond en probeer het te mijden
terwijl mijn gitaar zachtjes huilt
Ik snap niet waarom niemand gezegd heeft
hoe jouw hart open moet
Snap ook niet dat je jezelf opgeeft
voor status en wat goed
Ik kijk naar de wereld en zie alles draaien
als mijn gitaar zachtjes huilt
Na elke fout zou het kunnen verfraaien
terwijl mijn gitaar zachtjes huilt
Ik snap niet hoe ieder verdwaalde
zo gaat haast alles mis
En wie de woorden verkeerd vertaalde
omdat het anders is
Ik kijk om mij heen en zie liefde strijden
als mijn gitaar zachtjes huilt
Ik kijk om mij heen ….
terwijl mijn gitaar zachtjes huilt
George Harrison , vrij vertaald