mensen zuipen
zichzelf het,
graf in,
roken zich-
zelf het graf
in,
proppen zich
vol eten tot
ze dood neer-
vallen,
volgens mij
willen een
hoop mensen,
graag snel dood,
het intellect
denkt,
dat de meeste
mensen dom zijn,
dom gehouden
willen worden,
maar het tegen-
deel is waar,
de mensen worden
steeds slimmer,
Nicky mijn liefje,
was je maar weer
aan mijn zijde,
ik mis je zo
schatje,
met geen pen te
beschrijven,
ik wil je liefde,
we waren zo close,
sommige mensen,
blijven van-
binnen,
altijd een groot
kind,
hebben altijd
liefde en aan-
dacht nodig,
wat denken die
klootzakken wel
niet in de psy-
chiatrie,
dat mensen nummers
zijn,
ze ze kunnen ma-
nipuleren,
maar alles kunnen
doen met ze wat
ze maar willen,
stelletje vie-
zerikken zijn het,
machts-
wellustelingen
zijn het,
assholes eerste-
klas,
geen mensen,