niets meer
dan paniek
van het falen
van het niet meer kunnen
niet meer lukken of
overproberen
niets meer
dan teleurstelling
van het zachtjes roepen
van mijn wilde gebaren
stille tranen of
het harde gekrijs dat
door anderen blijkbaar niet is te horen
niets meer
dan nog maar meer
nog maar harder
forceren
te hard of helemaal niet
meer proberen