Er is zoveel veranderd
Bomen zijn voller geworden.
Kleuren vloeien
over de velden.
De zon schijnt steeds meer
de dag te kunnen veroveren.
Vogels strijden om het mooiste lied.
De jonge kleuren geuren zo heerlijk
Een nieuw schilderij wordt steeds weer gemaakt.