Het neusbot kraakte vervaarlijk, bij de zoveelste snuif-
Alsof hij een bokser was in plaats van een junkie,
Type dertien in een dozijn. De waarheid is hard maar bovenal
Recht door zee.
Ook zijn hersenpan kraakt vervaarlijk, net als het neusbot-
Gelijk Mohammed Ali- door toedoen van de zoveelste klap.
Parkinson is de medische benaming, de vriendelijke vriend werd keurig geëtiketteerd-
En verwierf zodoende Zijn plaats in the hall of Fame.
Mijn broertje echter is op sterven na dood en wordt slechts beëdigd in het graf van alles waar hij ooit om gaf!