Een roos van wegen jouw geduld.
Deze roos is voor jou omdat jij mij leven aanvult.
Geduld die jij bewaart, omdat je weet dat alles wel goed komt.
Jij doet en denkt het positieve ongeacht dat iemand naar je bromt.
Een roos voor bijzonder persoon.
Liefde en een roos is waar ik jou graag mee beloon.