Monddood:
Zo velen die spreken in plaats van zwijgen,
Hun meningen prijken ,
als oorkonde ,
in oeverloze gesprekken
Die kant nog wal raken,
Weet ook niet waarom,
ik zwijg en zwijg.
Ademloos,
Alsof mijn mening niet telt:
Monddood gemaakt,
Door die ander- die zwijgt terwijl hij vertelt.