warme liefde ook in donkere dagen.
moet jouw liefde die ik krijg valt er niets te klagen.
zou wat zijn als nooit geen reden was voor de liefde, en jij mij zou verlaten.
je geeft warmte en liefde dat doe je steeds vaker.
dit gevoel en de eerste ontmoeting wil ik voelen en onthouden voor nu en later.