Groot deel van de dag houden we ons in, vaak met tegenzin ertegenaan gaan
Zelfs bij iets wat je niet mag, ontluikt een gemaakte lach, weer zo'n gewone dag...
Compleet uit je dak gaan, net zo onmogelijk als fietsen naar de maan?
Genietend vol lawaai en tomeloze energie, nooit saai, als een herhalende donderslag
Je een voelen met talloze mensen, kolken zowel los als vast van de grond
Naar een onbereikbare, maar bijna naar je starende zelfgekozen God zuchten.
Zingen, gillen en zuchten vol dartele pk, zonder dat iemand zegt: 'Hou je mond!'
Geen seconde stilstaan bij wat je roept en hoe je kijkt, zwetend je hart luchten
Schreeuwen als een leeuw, tegelijkertijd gevarieerd dansen als een hert.
Waar kan dit allemaal? Leven te kort hiervoor? In het hiernamaals? Nee, hoor gewoon bij een heerlijk popconcert!!