Jij en ik
een heel voetbalseizoen supporterend
voor onze jongens naast de zijlijn.
Elke week keek ik er naar uit
om je weer te zien.
Onze gesprekken waren steeds
diepgaand en fijn.
Je bent voor mij niet zomaar
één van de voetbalmama's.
Je luisterend oor, je steunende woorden,
je warm hart gaven me steeds de nodige kracht.
Voor mij ben je een topvriendin!
Het voetbalseizoen is nu weer voorbij...even een rustmoment... maar voor we het weten staan we weer zij aan zij. Ik kijk weer uit naar het volgend seizoen.
Liefste Luigia, blijf wie je bent want ik ben zo aan je gewend!
Je krijgt van mij bij deze dan ook nog een dikke zoen! Ik zie je graag!