Paar jaar geleden alweer....
Je nam de tijd ieder die
jou dierbaar was wilde jij
nog eenmaal een keer zien,
de momenten samen waren
voor jou heel dierbaar
woorden kwamen extra
binnen,
jou blik zullen ze nooit
meer vergeten het zal ze
altijd bij blijven hoe jij
er voor iedereen was...