Zweven van geluk.....
in het holst van de nacht
wanneer iedereen op zijn
nacht rust wacht,
neem jij de benen en
reik je mij de hand
zo nu we samen in ons
beloofde land zijn,
zweven we over de wolken
ver weg naar niemandsland
waar niemand ons kent,
waar niemand ons hoort
zijn wij rustig met onze
gedachten en zweven van
geluk...