Wat nou als ik oud ben
en de dagen vergeet
ik jou niet meer herken
jouw naam niet meer weet..
Zal ik vereenzamen
verlangend naar de goede oude tijd
of ben ik dan nog samen
met hem die mij ooit heeft verleid..
Begrijp mij niet verkeerd
ouder worden, daar kun je niet omheen.
Maar wanneer ik alles heb verleerd
ben ik liever niet alleen.
Wanneer mijn hersenen niet goed meer werken
en ik langzaam verga
zou jij mij dan laten merken
dat ik nog iemand ben, ik nog besta?