Acceptatie...
Geen wens enkel maar een
hoop op acceptatie van
jou beperking geen gelach
er meer om enkel nog maar,
jij en je geaccepteerde
beperking het niet kunnen
uiten van je gevoel sluit
jou vaak op,
enkel jou pen weet waar
jij vandaan komt steeds
op en af maar jij,
jij komt er wel...