Mijn vleugels zijn vandaag een btje moe..
Ik wil wel vliegen, maar weet even niet hoe..
Dus rust ik gewoon een btje uit vandaag...
Maak ik mezelf niet gek en hoor je van mij geen enkel geklaag...
In mijn wereld is zo'n dag ook best oké, of beter gezegd, ik vind dat zelfs heel normaal...
Want wie zegt mij dat ik moet rennen, moet vliegen of moet draven, dat ik anders niet alles uit deze dag haal??
Ik ga dus een versnelling lager en zet alles op standje trager...
Geniet ik vandaag op mijn manier van alles om me heen, en maak ik een pasje op de plaats...
In alle stilte en rust, keer ik eventjes het tij... terwijl de wereld en alles daarbij om mij heen raast....
Kijk ik naar de zon aan de hemel, en de bloemen en planten die nu zo mooi bloeien..
Laat ik alle zorgen los voor even, en kan geen enkele negative impuls mij vandaag ook maar enigzins vermoeien...
Vandaag is het MIJN dag, en als je wilt en kunt, pluk dan ook JOUW dag..... heerlijk op je eigen wijze..
Liefs en een kusje van mij ❤💋