vrouwen zijn
net zo leuk,
als speelgoed,
waarmee ik
speelde toen
ik klein was,
ze vervelen
nooit vrouwen,
wie geeft nou
een moer om
een junk,
of een zuiplap,
om een zwerver,
om de kinderen
van de rekening,
die niets te eten
hebben,
geen dak boven
hun hoofd,
nou zeg me wie
geeft daar echt
ene moer om,
niemand toch,