Hallo.
Is mijn ziel eenzaam?
Ben je daar, lieve stilte?
Is de angst wel echt?
Het Is als een kind
In een donkere kamer
Met gesloten ogen.
Een heldere stem,
Lokt me naar buiten.
Langs een pad
Vol glimwormen.
Elk licht van hun
Brengt me dichter
Naar de kleurrijke wereld.
De weg is lang en donker.
Na elke stap komt het licht dichterbij.
Als een diamant, schitterend als gek
In een zee van kleuren.
Op een weide vol met de mooiste bloemen
Zitten een papa, mama en een klein meisje.
De mama maakt een bloemenkrans
En legt het op het hoofd van het meisje,
Terwijl papa glimlacht
En geniet van het showspel de liefde.