Je vergooide je leven....
De gedachten aan hoe
jouw leven eruit had
gezien met hem maakt
ons een beetje bang,
de mensen om je heen
wisten zich geen houding
aan te nemen zodra ze maar
bij jou in de buurt kwamen,
ze zagen hoe jij je leven
vergooide toen je bij
hem was....