Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
The day after tomorrow
We live for tomorrow
with hope for
and prospect of improvement
Because than
today makes sense
But for them who have left this world
time is of no importance
They simply passed on to the day after
Diverting from our way
We can only keep on
moving for tomorrow
But we miss them a lot today
Reacties op dit gedicht
lvde vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Dinsdag, mei 29, 2018 08:25
Inderdaad! Elke dag weer. Een heel mooi, rakend gedicht. Sterkte,Ivde!
Over dit gedicht
Auteur:
lvde
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
28 mei 2018
Thema's:
[Dood]
[Verdriet]