Samen in onze gedachten....
Ik zie jou
en weet hoe jij
jou leven invult,
de dagelijkse ritme
en zienswijze laat mij
voelen dat wij redelijk
gelijk denken en beleven,
onze dagen zijn vaak nog
alleen maar ik voel je dicht
bij mij soms laat ik mij gaan
heel even is daar dan die ene
getelde traan langs mijn wangen...