lieve mama
je zal dit nooit lezen
je zal dit nooit weten
ik mis je , toch heb ik rust
ik hou van je , toch verwijt ik jou
mama,
mijn groote verlies
je maakt me groot,
en tegelijk tijd zo klein
mijn mama,
Je kon er nooit echt voor ons zijn
mijn grote verdriet ,jij wist het
jij moest mij beschermen
dat deed je niet kon je niet
ik hou van je,
zoveel dat het pijn doet
jij was mijn mama ik het kind
toch zag je ons meer als een vriend
zo klein, en toch al zo groot
dat moest ik zijn
je zag het , je vermeed het
mama, het doet nu nog pijn!
mama,
ik hou van je
ik verwijt je
ik zal een moeder zijn,
voor mijn kinderen
zij dragen nooit deze pijn
nooit deze spijt
mama,
kon je maar een mama zijn
de mama die je zijn wou