Na het schilderen van de muren
in pasteltinten, houtwerk gelakt
om de nerf glanzend uit te laten komen
laat het licht zich in de kamer vangen
maakt schaduwen van de vormen
Zij wachten, rusten uit en bewegen
om straks welgemoed de deur te openen
over de drempel naar buiten springen
op drempels staan betekent ongeluk