Duik jij weer...
Steeds wanneer jij
denkt dat jij goed
zit ontdek jij weer
een fout,
iedere keer wanneer
zij maar een blik werpt
duik jij terug in elkaar,
steeds als jij een blik
terug probeert te werpen
glij jij onderuit maar je weet
jouw blik kwam harder aan
dan dat jij weet....