Jij bindt de haren tot paardenstaart
soms tot vlechten van hoofdhaar of
schaamhaar de lange van tussen de benen
Eens gaat het allemaal verdwijnen
wordt alles kaler en glad, hormonen
in spiegels van dromen
Hartstocht wordt voorbij
links en rechts ingehaald
opnieuw in het blauw verschonen