laten wij gedenken
die lieve jonge vrouw,
die met geweld van het
leven werd beroofd.
Anne had nog een heel
leven voor de boeg.
Een fietstocht werd haar
fataal en maakte haar
familie bedroefd.
Een hoopvol leven werd
gewelddadig uitgedoofd.
Wie dan nog in zijn medemens
geloofd is nog niet van al zijn
illusies beroofd.
Rust in vrede Anne.