Eeuwig
Kan ik wachten
Naar iets
Wat me laat smachten
Dat schuld gevoel
Wat ik zie
Het hoort niet zo
Te zijn, jou doel
Vreselijk lijkt me dat
Eindeloos zondig
Je laat je meeslepen
Dan val je in dat gat
Oo
Had ik geweten
Wat ik had gedaan
Dat wachten
Had ik precies
Hetzelfde gedaan
Want Hij is
Bij me
Hij weet
Ik kan niet
Zo zijn
Toch hoop ik
Dat ik je zie
Bij de poorten
Van de hemel..
Daar hoor jij
Te staan