je bent nooit
te oud voor een
potje stevige
sex,
oudere mensen
hebben ook be-
hoefte aan sex
erotiek romantiek
en liefde,
vergis je daar
niet in,
simpel zijn,
waarom moeilijk
doen,
als het makkelijk
kan,
kom mensen geniet
van je korte leven
hier op aard,
wees simpel van
ziel en hart,