Respect voor elkaar....
Samen even oppad
Liefde maakt je als
Mens sterker wetende
Dat je gewaardeerd wordt,
Even de tijd voor onszelf
Samen een zijn genieten
Van de ander,
Wetende dat je wat aan elkaar
Heb de steun en liefde voelen
En respect voor elkaars keuzes....