Die ene dag...
Een uitgestoken hand
tranen rolden over jou
wangen zelfs haar blik
deed jou pijn,
steeds weer waren jou
dagen gevuld met haar
pijn en strijd tot die
ene dag,
waarop zij jou aan kijkt
en zegt -schat ik hou van jou-
geen dag zal er voorbij gaan
met haar in jou gedachten...