wel deze week had ik me echt wel anders ingebeeld
dit is de laatste week normaal gezien van plezier
want volgende week beginnen de examens maar het
is het tegengestelde.
het enigste wat ik tot hiertoe heb gekend
is verdriet en pijn.
elke dag kom ik iets te weten dat pijn doet
hoelang gaat dit nog duren?