als ik de
zon kon laten
schijnen,
scheen hij voor
jou alleen,
als ik de sterren
kon plukken uit
de lucht,
werden ze parels
in mijn handen,
en gaf ze aan jou,
als ik de dieren
kon vertellen hoe-
veel ik van je hou,
kwamen ze je het
vertellen,
als ik orkanen kon
bedwingen dan be-
dwong ik ze voor
jou,
als ik al deze won-
deren had verricht,
kwam mijn hart jou
zeggen,
dat ik van je hou
maar dan ook alleen
maar van jou alleen,