heb je weleens
aan een roos
geroken,
dan weet je hoe
de bloesem van
een vrouw riekt,
een mengeling van
zoet en zilt,
als je haar lippen
beroert met je tong,
weet je hoe ze proeft,
naar de zoute oceaan,
niets lekkerder dan
een vrouwenbloesem,
die naar rozen riekt,
ze open staan voor
liefde en plezier,