Haar zorgen....
Zelden dat zij aan
haar zag hoe zij
verder wilden
niemand die ooit,
eens vroeg hoe haar
levens-pad eruit zag
wanneer zij daar naar
keek,
nu even enkel met
vele zorgen om haar
heen geen mens die
ziet wat zij allemaal
doorstaat
blijven doorgaan met
het levens-pad stap voor
stap zal jij je eigen
wereld kunnen verbreden...