In het schrijven worden de dichters
vriendelijk, doch dringend verzocht
een half uur voor aanvang
aanwezig te zijn, zodat de avond
op tijd kan beginnen met het thema
“De Dag Des Oordeels” of
“Het Einde der Tijden”
in de Hof van Eden
wanneer de schapen en geiten
worden gewogen en gescheiden