Deze ontknoping nooit verwacht....
Jouw glinster ogen
met jouw perfecte
lach gevangen in
kleine deeltjes,
voor later als jullie
oud waren maar niemand
verwachte deze ontknoping,
in jullie ontstaande
liefdes carousel daar
waar het allemaal om
jullie draaiden totdat
ene moment...