hier speelt de gebeurtenis zich niet af
we spreken niets af, maken ook geen plan
het laat zich raden in onvertelbare taal
daartoe reiken handen, stellen we geen vragen
het ligt voor de hand in kraakheldere witregels
begraven in stemloze monden
toegedekt door aarde uit de ruimte
met daartussen fragmenten
dan bestaat geen goede raad
niemand weet waarom
om de lijn door te trekken; voorlopig