Je vergeet de wereld om je heen als je met mij in bed duikelt
Slechts een paar woorden en blikken hebben je hormonen doen opkrikken
Je mag nu lieve, vieze woorden zeggen, waar je anders over struikelt
Menigeen zou schrikken van waar ik je op nieuwe plekjes ga likken
Het licht mag uit, alleen onze schaduwen weerspiegelen op de ruit
Je ontdoet je heel langzaam van je kleding als opbouw van je spanning
Zie weer nieuwe rode plekjes op je huid, van je hals tot je kuit
Mijn allereerste herinnering aan vrijen komt op in een stroomversnelling
Je lichaamsgeur is voor mij geen sleur, hoeft nu niet onder de douche
Over je hele lijf sta je van de ongekend intense spanning stijf
Elke aanraking voel je overal in een roes, maar vooral in je poes
Meer zeg ik niet over seks en je lijf, alleen dat ik bij je blijf