De liefde die spreekt(vriendje)...
Haar vriendje met
zijn liefde voor haar
denkend aan de woorden,
wetend dat ze aan
elkaar zijn verbonden
geen haat of nijd enkel
maar de liefde die spreekt,
haar vriendje
zijn vriendinnetje
samen één
nooit meer alleen....