waar kijk je
naar?
hoezo?
nou?
ja naar jou!
het behang is
lelijk,
het plafond
is geel uit-
geslagen,
de bank is
slonzig en vies,
de vaat van gis-
teren staat nog
in de keuken,
ik kijk omdat
jij mooier bent
dan alles hier,
omdat ik zoveel
van je hou,
ok?
euh ja hoor schat!
het gevoel is
wederzijds,
tijd voor nieuwe
spulletjes in huis,
zin in sex?