o schatje
wat doe je
met me,
ik duizel
helemaal,
als je met
me vrijt,
de vonken
spatten er
vanaf,
de hitte tus-
sen ons is ex-
plosief,
het liefdesvuur
brand op zijn
hoogst,
o schatje wat
ben jij toch een
lekker ding,
vrijen met jou
is hemels,
laat ons vrijen
tot de zon opkomt,