Je laat het niet gebeuren...
Duister zo zal het
voelen wanneer niemand
meer een woord met je wisselt,
éénzaamheid wanneer je
niet alleen bent maar midden
in de groep staat,
maar enkel een paar echte
mensen om je heen die weten
hoe jij je voelt en laten merken,
dat je er niet alleen voor staat
jij tegen heel de groep dat zullen
ze nooit voor elkaar krijgen bij jou...