De 1 op 1 winnaar
Ik daagde Eef van Splunder Richard Koopman
Remco Wuijster Ruud Sierag en Jarno van der Wilde uit op een veld
Voor dat het moest beginnen
Waren ze al uitgeteld
Een 5-0 overwinning behaald
Het verleden is van de baan
Maar het heeft wel in alle kranten gestaan
1 ding wil ik nog zeggen
Jaloezie en afgunst in de voetbalwereld is een woord
Dat is niet uit te leggen