Bepaal je eigen levens-weg....
Jouw levenspad was
al bekent iedereen
wist waar jij naar
toe zal gaan,
enkel jij dacht er
anders over geen weg
was voor jou te groot,
of te klein steeds
de wegen waar jij
wilde zijn staarde
ze jou na alsof jij
gek was,
maar jij wist precies
welke weg jij niet in
wilde slaan en dat was
de weg die men dacht voor
jou uit te stippelen...