Het voor ogen hebben dat je weer
een avond zal mogen gaan beleven,
met je vriendinnen en vrienden,
om je heen tovert bij jou een lach
op je prachtige gezicht samen praten
in de taal die jullie hebben ontdekt
dat voor jullie het beste werkt,
samen op ontdekkings-reis naar nog meer
gebaren om samen er wat leuks van te maken,
vrienden en vriendinnen die
voor elkaar klaar staan waar
het ook maar nodig is....